Cautare

1792 de rezultate pentru "imagini inmormantare serban marinescu" (3.45 secunde)
Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E. ... Gheorghe Marinescu catre bd.
Gheorghe Marinescu - Sos. ... Marinescu - Sos. Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu - Bd. Vasile Milea - sediul Regimentului 30 Garda.
Romania e pe locul 1 in UE si locul 3 in lume la numarul de cazuri de COVID Adrian Marinescu: "Majoritatea sunt cazuri usoare" Adrian Marinescu:
"Daca saptamana trecuta au fost darnici cu promisiuni la capitolul proprietate, saptamana aceasta dau ajutoare de inmormantare, iar saptamana viitoare vor si ei sa intabuleze gratuit terenurile taranilor, desi acest lucru puteau sa-l faca de patru ani", a spus Flutur.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
- Nu, sunt toti la inmormantare.. -------------------------------------------------------------------------------- Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa. - Ascunde-te repede in dulap, ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului.
Artistul a murit sambata dimineata, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu. La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
Cand si-a revenit, a plecat spre Cental Park sperand ca va vedea ratele de pe lac si ca va putea raspunde la intrebarea care il framanta de ceva vreme - Oare unde se duc ratele cand vine iarna - , dar nu a gasit nici o rata si, asezandu-se pe o banca, a inceput sa se gandeasca la moartea sa, la inmormantare si la toata lumea care va veni sa-l vada.
Simone de Beauvoir, care s-a scufundat treptat in alcoolism, pe masura ce Sartre decadea, e victima unui accident vascular, la doua zile dupa inmormantare.
Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf. Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
Cred ca nu va mai fi de ajuns ca Traian Basescu sa planga la inmormantare", a declarat Orban, care este de parere ca seful statului urmeaza aceeasi politica de slugarnicie fata de SUA pe care a promovat-o si guvernarea PSD:
Guvernul se va asigura ca nu i se va construi un memorial", a precizat sursa citata, adaugand ca trupul fostului dictator ar putea fi preluat ulterior de familie. "Ritualurile musulmane permit exhumarea unui corp dupa inmormantare", a spus el.
Una peste alta, am putea spune ca femeile din BEM s-au gandit cu groaza la filmul "4 nunti si-o inmormantare" atunci cand s-au uitat cu drag spre sala de oficieri si au intors capul cu groaza spre toaleta de femei!
Dar de Romania toata care se gateste ca de inmormantare in pragul acestei ierni ai auzit? De zecile de mii de romani imbranciti intr-o nedeclarata greva a foamei si a neacceptarii medicamentelor fiindca nu au cu ce le cumpara si a sperantei minime in viitor ai auzit, Basescule?
Daca asa se vede de afara, atunci de ce inauntru e o atmosfera sumbra, de parca sondajele ar suna a clopote de inmormantare, si nu a zurgalai de sarbatoare?
"De inmormantare, taica!". "Pai nu vezi, bre, ca astia vor sa te ingroape?". El mergea mai departe mandru nevoie mare de costumul lui de mire.
Rasul insultator de la o inmormantare, fiindca prin aceste indatorari succesive si nesabuite, pe care nu stiu daca noi sau nepotii nostri vom fi in stare sa le platim sau sa le plateasca, intram in cea mai intunecata groapa.
Intr-o asemenea situatie proprietarii batrani au fost tentati de pretul oferit de arendasi pentru cumpararea pamantului, pret care le asigura macar o inmormantare onorabila.
Primii proprietari nu s-au ales cu mare lucru, cel mult cu bani de înmormântare, dar au aparut ca din senin asa-zisii dezvoltatori imobiliari, care cumparau zeci de hectare pentru a le revinde sau pentru a construi cartiere de locuinte pentru cei care nu mai aveau loc în oras.
Revenind la momentele dramatice din 2003, imi amintesc ca mi s-a spus, nu mai stiu de catre cine, ca la inmormantare au participat si doamna Iucinu cu fiul lui Dumitru Tinu.
google-analytics.com